×
Drift Club Bulgaria

Улични състезания

Улични състезания-незаконни автомобилни състезания, които се случват по пътищата за обществено ползване. Те се състоят от спонтанна среща малък брой от шофьорите, а също така са подготвени и организирани акции за по-големи групи.

street

Пътни

Предложение за статията дойде след това, като можете да слушате разговора на 2-ма млади мъже, на възраст на 18 години, които umawiały на пътя, моторни спортове. Наистина не разбрах, до след това, така че реших да го разследва.

Разбира се, забранено състезателна кола, всеки народ, макар и преди да е научил за уши, но аз избрах за себе си причини младежта е готова да вземе в тях участие. Имах дискусия с физически лица inowrocławskiego, работа , и аз се запознах с декларации професионални спортисти в реномирани конкуренция. Като разговор, в статия, качен от мен, се отнася до мен на две различни места в авто случаи.

Вечерна езда в задължително

Нелегалните състезания се провеждат почти всеки важен град в Полша. Да се организира достатъчно бързо пътното платно или за паркиране пред магазина. Малолеток страстно за състезателни от адреналина, желание да покаже пред близките си, особено пред момичетата.

street2

Когато попитах моите събеседници сравнително последици забранено на превозното средство, конференции, отговаря за определяне на специфични рискове, свързани с такива състезания. Наивно да се мисли, че абсолютно нищо отрицателно, непременно ще се проведе.

Кликнете тук, за да се забавляват и всичко това … – какво ще кажете за властите слушах. Полицията е, като правило, информира за такива конференции, но до него достига, състезания отделни личности, разбира се, ще има време да се свалят. Освен това, единственото, което полицията може да направи, е да даде глоба за превишена скорост, или поне да спре регистрацията. Не е в състояние да покаже на бунтовници, че е изпълнено.

Незаконните улични състезания често завършва фатално. Въпреки това, не е протест за координатори на пътни racingu.

Появата на подобни незаконни конференция сред младите хора се е увеличил след излизането на филма “бързи и зли”, е приказка, която се свързва с конкурентни на пътища, градове, przerobionymi автомобили.

Младите хора невеждой, за да вярваме, че участието на компании от такива състезания, това е просто шега.

Професионален състезателен автомобил

street3

Знанията ми са от едно интервю с професионален шофьорите ми даде съвсем нов преглед на такива запаси. Експертите отбелязват пред участието в незаконна събрание.

Мисля за това, че участниците не се признават за опасностите, които могат да се срещнат с тях. Легитимните участници в състезания, много се радвам, че колите и камионите представляват интерес за много мъже.

Съкрати, все пак, участват в организирани състезания, както и раси. Те признават, че те, също така, могат да се чувстват приключения, както и адреналин. Професионални шофьори отбелязват, че корекции в аутодафе, трябва tuningowanie, често се държат хора, които не разбират това. Неправилната намеса в колата може да се превърне в катастрофа, за съжаление, не само за водача.

Бърз, а също и ярост, но само за законни цели. Като вземат участие в уредено задачи, вие също ще можете да усетите вълнението на адреналин или да се възбуди една жена.

Ние подкрепяме младите хора, за да не бъдат невежи и също безцелно, даване на себе си, за да сте сигурни в незаконна надпревара, която може да завърши в нещастие. Задайте своите игри, добро време коли и камиони, но го направи “очи в очи”, както и на законно основание.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *