×
Drift Club Bulgaria

Как Точно Състезател да стане пилот на рали – върха на лиценз

Как Точно да стане пилот на рали - върха на лиценз

Искате да започнете конкуренти в спортен автомобил, уверете се, че разрешение е необходимо, а също така просто като я получите.

Преди началото на състезанията в спортен автомобил, на първо място, вие трябва да принадлежат към клуба или zrzeszonego клуб в полския контекст, и др. Ако Състезател имаме 2 варианта, или да подадат заявление за получаване на лиценз в качеството на пилот или на митинг на водача на превозното средство

Ако искаме просто да бъде, или докато пилот на рали автомобил трябва да получи лиценз за пилот на степен “N”. Може би, след преминаване на обучение се състои от теоретични курсове в областта на политиката, спорта, политиката за сигурност, заедно с познания по фамилия навигация и тест преди изпитна комисия на окръжния компенсация на автомобилни състезания. Ако искаме да има водач, копие по-трудно.

Професия като на митинг на водача на превозното средство като цяло, започва се предполага, че са участвали в KJS-О (конкурентоспособност). След обучение в Automobilklubie или клуб, както и оценка на обезщетение идеални ОКСС (Окръжна комисия кола спортна дейност), можете да кандидатствате за издаване на сертификат е определен модел и разрешение за рейде шофьори степен “P2”. С течение на времето, както и за привличане на марката-нови способности, както и след wyjeżdżeniu съчетаване (21) брой точки, можете да погледнете на лицензи на нападение на водачите на превозни средства по специалност “R1”, която за пореден път след wyjeżdżeniu съответния брой точки дефинира собственика на ЛДО на молба за международна автомобил шофьорска книжка rajdową ниво “Р”.

Изпити за получаване на квалификация R1, P2, както и Р организирани центрове на местната фона на ПЗМ. Оценка на творбите ще се извърши компенсация, която включва, като минимум, 1 учител или инструктор на моторните спортове, но защо да ни даде конкретни видове лицензи?

Експерт Състезател шофьор

Експерт шофьор

Задължително да имате шофьорска книжка категория B, а след това да получи правото на управление на различните групи автомобили в зависимост от изпълнението на тяхната работа (А, С, D, E). Вече повече от 18 години, а също и по-добре, отколкото 21, поради факта, че подготвителната работа за професия ще остане в тази ситуация е много повече. За да станете опитен шофьор се изисква съответния опит, както и предразположение. Водачът получава акт за право на собственост върху продукти (вредни вещества) или индивидуално преминаване на докладите за прегледи, а също са подложени на психологически тест, както и на всеки 5 години да ги повтарят в структурата на разширяване да продължи кариерата си.

Професионален шофьор посещения на програми от областта на времето на водача и от експлоатацията на тахографа. Обучение за тази професия трябва да бъдат актуализирани в учебните центрове за шофьори. Законодателство, която беше въведена, за да се подобри безопасността на пътното платно, чрез подобряване на способността на автомобили. Курсове Състезател и изпити за получаване на сертификат зад волана-това е само началото на работа в този район, до професионални.

Състезател

Е останало от ентусиазъм за бързо шофиране, както и предпочитания за коли. Професията на автомобилния пазар, когато в момента на шофиране, можете да започнете 14-годишна възраст без сертификат. Започнете с абонамент за zrzeszonego автомобила в полския контекст, моторни, който търси рали лиценз шофьор (състезание, пилот, и т.н.). Първата стъпка е да започнете.

Състезател

След това, след обучение в Automobilklubie, както и на целите на теста, докато обезщетение, приготвени ОКСС, можете да получите сертификат шофьор рали “P2”. След wyjeżdżeniu подходящ избор точки, получени по време на състезания, вие можете да подадете заявление за лиценз на нападение на водачите на превозни средства на ниво “R1”. Който след перфектно разнообразие от фактори отговаря на изискванията мениджър на недвижими имоти за обработка на рали на глобалните на водача на сертификат за ниво “Р”. Сертифициран водачът трябва да премине тест, които се повтарят на всеки 5 години. До никакви състезания да следи за техническото състояние на автомобила.

Колкото повече се предлага в избор, състоящ се от пресилвам. Депутатът без спонсор изчислява най-вероятно не е възможно да се дължи на значителни разходи.

Курсове за безопасно шофиране за шофьори-любители от региона поведение при различни обстоятелства, мога да довърша, че водачите кадети нужда да прави сложни маневри (по същия сложна и само за пилоти на рали) се чувстват опасност за себе си, техните инструменти, както и други като пример, в ситуация на страничното приплъзване, когато спирачките, педала на газта, както и да изведе колата на правия път. Точно същия резултат предлага пътувания с Автомобилистом рали автомобил.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *