×
Drift Club Bulgaria

как да станете автомобилен състезател

Тази загриженост попита млад информирани от водачите на превозни средства, което изкушения спортна дейност езда. Въпреки това, често си, мечтите си, предлагани на магистралите, отколкото да се опущенным на своите собствени, а също и други пътни клиенти на голям риск.

driver

Това е без вина хвърли първия камък! Точно толкова, колкото и аз, и вие попытали силите на пътищата, както и на свободните площи. Първите прояви на “ръкав”, първият и контраатака. Проверка на публикации, както и тестване на ограничаване на Гуми и също така за техните способности.

Извити ръбове, извити барове, в някои случаи на по-сериозни щети … това е възможно най-скоро. В момента ние имаме на разположение в терминалите на летището или в специализирани

И, въпреки това, за да преминете от аматьор с кола-забележителна слава?

Ще се опитам да отговоря на този въпрос, за да назовем само няколко неща, на базата на професия крачка от Матей Oleksowicza, Григорий Staszewskiego, както и Павел трели. Точно как са започнали?

Корема започва с превръщането на тенис ракета, след това е време за сърф. Кой уиндсърф Мачек насочи към моторните спортове. На брега на залива на Гданск, срещал съм мъже, които са започнали poczciwymi за деца в (конкурентоспособност). Всичко започна с “гореща точка”, т.е., за да стане пилот.

Корема , който се намира зад волана на автомобил състезателни автомобили.

След минута упоритите корем зад волана на рали звяр, това е … Фиат Чинквеченто. В тези дни, браво Спортинг това е нещо. След като “Фиат” се движеше в на Фолксваген Поло”, който спечели титлата на шампиона на Полша по време на H2. Дойде още един успех, придружен от спонсори.

driver2

Въпреки това, като твърди, излиза, колкото по-далеч в гората, толкова повече бутилки. Започва в Шампион на Европа или на света-това е сериозно. Значително емоционално безпокойство и парична … битка с най-доброто е от съществено значение цени.

В противен случай за помощ зачисленых, разбира се, не би било шанс да започне. Това е зона, където различни променливи във Формулата се увеличава, повишава съпротивлението на въздуха с увеличаването на скоростта. Увеличава скоростта 2 пъти, а също и повишава съпротивлението на 4 пъти. По-долу вие се нуждаете от фантастична резолюция, а също и вътрешно спокойствие.

В генералното класиране РСМП 2014, корема много добро четвърто място. Този резултат засилва глада в борбата за “кутия”. Неговите съвети за по-младите адепти на изкуството рийд: да вярват в бъдещето. Този въпрос не е неочаквано. В дългосрочен план, Евгений-програмист, а и постоянно се опитва да се подготви всичко до най-малките детайли. Подход към своите планове, добре обмислен начин.

Григорий Сташевским, колектор цвете държачи за Най-бърз “квартал”.

Първият автомобил, задвижван от изгаряне на двигателя интериор, в гаража Григорий Staszewskiego е мотопед Ромет. А може би и живота му, без съмнение, ще бъде съвсем друга, в противен случай в най-близкия съсед, който е Симсона. Конкуренцията е неизбежна. Сатанински сили, които той . Допълнителна регулировка успех . Симпсън е забравен.

driver3

Това, обаче, не е имало. Шофиране около прихвостней на тест спорт не е толкова невероятно, колкото и настърган 1/4 миля. Но къде да се вземат колата за тези стартове? Трябва себе си да се развиват.

Павел трели, луд дизайнер?

Павел трели на генетично напряг. Баща му в продължение на много години създадохме автомобилни състезания. Предприети от тях в акции, оф-роуд и в продължение на много години печелеше различни титли на национален шампион на Полша. Гараж баща ми беше площадка на малко поле.

Въпреки това, че той иска да си митинги. Всичко започна, разбира се, с изграждането на следните . Скоро след това, Павел се опитах трябва шампион на Полша зад волана на Опел Астра пред вас. Те твърдят, добре, Брус, обаче той е починал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *